Vanlı çocuklar daire başkanı ile bir araya geldi

Van’da faaliyet gösteren Kültürel Mirasın Korunması ve Kalkındırılması Derneği Vanlı çocukları Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Adil Allahverdi bir araya getirdi.

VANGÖLÜ TV 13.08.2022 16:24:00 0
Vanlı çocuklar daire başkanı ile bir araya geldi
Tarih: 13.08.2022 16:24

VANGÖLÜ TV ÖZEL 
 Türkiye’nin en genç nüfuslu illerinden biri olan Van’da gençliğin bilinçlenmesi ve korunmasına yönelik çalışmalar her alanda devam ediyor. Bu konuda büyük bir özveri ile çalışan yerlerden biri de Van’da faaliyet gösteren Kültürel Mirasın Korunması ve Kalkındırılması Derneğidir. 

Dernek üyeleri, Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında Merkez Yeni Mahalle’deki çocukları Van Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Adil Allahverdi bir araya getirdi.
Çocuklar burada, Sağlık İşleri Daire Başkanlığının amacını, görev ve hizmet alanlarını öğrenerek konu hakkında bilgi sahibi oldu.

ALLAHVERDİ, “İLK DEFA BÖYLE BİR TABLO İLE KARŞILAŞTIM” 
Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Adil Allahverdi ise ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getirerek, “ilk defa böyle bir tablo ile karşılaştım. Böyle bir çalışma için yürüttükleri için dernek yetkililerine teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: Vangölü TV 

Video geliyor..
 
 


Haber Kaynak : Van Gölü TV