ZOR DURUMDAYIZ AMA !..

TFF 3. Lig 3. Grup'ta Lig'in 32. haftasında Bergama Belediyespor'a 2-1 yenilen ve Bergamalı taraftarların çirkin saldırılarına maruz kalan Van Büyükşehir Belediyespor ligin bitimine iki hafta kala önemli bir yara aldı. Sezonun ikinci yarsına

VAN 30.04.2015 09:09:17 0
ZOR DURUMDAYIZ AMA !..
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber: Fazıl ERÜŞ

Bergama Belediyespor deplasmanında müsabaka öncesi ve sonrası Bergamalı taraftarlar tarafından ırkçı tezahüratlar ve saldırılara maruz kalan temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor bu hafta kendi evinde ligde kalma yolunda önemli bir maça çıkacak. Vanspor kendi sahasında Erzin Belediyespor ile karşılaşacak. Mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak olan temsilcimiz ligde kalma şansını son haftaya bırakmak istemiyor.

10 HAFTADA BİR GAKİBİYET
Bu sezon oynadığı 32 maçta topladığı 39 puanla 13. sırada yer alan siyah kırmızılı ekip, ligin bitimine 2 hafta kala düşme hattının sıcaklığını ensesinde hissetmeye başladı. Sezona kötü bir başlangıç yapan ancak ligin ikinci devresinde yakaladığı çıkışla 6 maçın 6'sını kazanan Van Büyükşehir Belediyespor'un son 10 haftada ise, sadece 1 galibiyet ile 4 beraberlik alması spor otoritelerini bile şaşkına çevirmiş durumda. Son galibiyetini ligin 28. haftasında Kayseri Şekerspor karşısında 1-0'lık sonuçla alan Karakobralar, galibiyete hasret. Van Büyükşehir Belediyespor'un durumuna üzülen taraftarlar ise en azından takımın ligde kalmasını istiyor. Konuyla ilgili görüştüğümüz Van Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Metin Doğrul, ne pahasına olursa olsun takımın ligde kalacağını söyledi.

ZOR DURUMDAYIZ AMA !..
Takımın son haftalarda aldığı mağlubiyetleri değerlendiren Doğrul, "Zor durumdayız. Bunu kabul etmek gerekiyor. Özellikle 2 deplasman maçını üst üste oynamamız takımı olumsuz etkiledi. Tehlike çanları bizim için de çalmaya başladı. Ama şunu tüm Van halkı bilsin ki biz bu ligde kalacağız. Bundan başka çaremiz de yok. Bu nedenle Pazar günü oynayacağımız Erzin Belediyespor karşılaşmasına bütün taraftarlarımızı davet ediyorum." şeklinde konuştu.