Zeki Yılmaz, Görevden Ayrıldı.

Spor Toto 3’ncü Lig 3’ncü Grup’ta Çorumspor galibiyetiyle ligde kalmayı başaran Van Büyükşehir Belediyespor yönetimi teknik direktör Zeki Yılmaz ile yollarını ayırdı.

VAN 21.05.2016 19:59:13 0
Zeki Yılmaz, Görevden Ayrıldı.
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Ligde ilk yarının bitimine 4 hafta kala Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörlük görevine getirilen Zeki Yılmaz, anlaşma gereği görevinden ayrıldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yılmaz” Teknik direktörlük hayatımda her zaman önemli bir yeri olacak Van Büyükşehir Belediyespor’dan karşılıklı anlaşarak ayrıldık. Sezon sonu itibariyle

Zor bir süreçte bize ihtiyaç duyulduğu dönemde Vanspor’da başladığımız görevimizden bugün itibari ile onurlu gururlu ve başımız dik bir şekilde ayrılmış bulunmaktayız. Teknik Ekibim adına bu zor süreçte bize desteklerini esirgemeyen Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanlarımız Sayın Bekir Kaya ve Hatice Çoban’a eski ve yeni yönetimdeki yöneticilerimize, yürekli ve şerefli futbolcularımıza, kulüp personellerimize, basındaki duyarlı arkadaşlarımıza yakin dostlarımıza, teknik ekipten Savaş Çiçekay, Rıza Yurtseven hocalarıma ve bu takımın gerçek sahipleri olan Büyükşehir Belediyespor’un vefakâr taraftarları kara kobralar taraftarlar derneği'ne ve bütün Vanlılara teşekkürler ederiz. Bizim her şeyimiz olan takımımız Büyükşehir Belediyespor’a bundan sonraki süreçte de başarılar diliyoruz. Desteklerimize de devam edeceğiz. Allah'a şükürler olsun ki başımız dik geldik başımız dik gidiyoruz” dedi. 

Rıdvan CAN 

Kaynak / Editör: VANSESİ -