YYÜ Rektörü Battal'dan İşitme Engellilere Ziyaret

Van YYÜ Rektörü Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilere moral verdi.

VAN 3.12.2012 16:10:04 0
YYÜ Rektörü Battal
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. DR. Peyami Battal,

Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilere moral verdi.

3 AralıkDünya Engelliler Günü nedeniyle YYÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Murat Demirel ve YYÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Eray Çelik ile birlikte Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Peyami Battal, öğrencilerle işaret diliyle konuşarak onlara moral verdi. Rektör Prof. Dr. Battal, YYÜ olarak elinden gelen desteği sunacaklarını belirterek, "Bütün ekibimizle, imkanlarımızla kesinlikle yanınızdayız. Çocuklarımız için varız. Ne yapmamız gerekiyorsa da yaparız. Bunlar bizim çocuğumuz. Bu çocukların ortaya koyacağı başarı hepimizi ilgilendiriyor. Bu yüzden sizlerle beraber bunları bir yerlere taşıyacağız" dedi.

Okul Müdürü Fazıl Turgut ile birlikte sınıfları da dolaşan Prof. Dr. Battal, işitme engelli öğrencilerle işaret diliyle konuşmaya çalıştı. İdarecilerden öğrencilerin gezdirilmesi konusunda kendilerine yardımcı olacaklarını ifade eden Prof. Dr. Battal, bu konuda her türlü desteği sunacaklarını sözlerine ekledi.

Okul Müdürü Fazıl Turgut ise, Prof. Dr. Battal'ın okulu ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sizin buraya gelmeniz hem bizim açımızdan hem öğrencilerimiz açısından iyi bir moral olmuştur. Bizlere gösterdiğiniz bu ilgi ve ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - Van