Yöresel Ürünler Fuarı, Cuma günü kapılarını açıyor

Van’da bu yıl 7. Düzenlenecek olan Yöresel Ürünler Fuarı 25 Şubat Cuma günü kapılarını açıyor. Fuar öncesi gazetecilerle bir araya gelen Anatolia Grup Organizasyon Reklam Tanıtım Limitet Şirketi Yetkilisi Özgür Çelik, bu yılki fuar

VAN 23.02.2022 11:27:06 0
Yöresel Ürünler Fuarı, Cuma günü kapılarını açıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’da Orta Doğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde 25 Şubat- 6 Mart tarihleri arasında Yöresel Ürünler Fuarı düzenlenecek. Çok sayıda ziyaretçilerini ağırlaması beklenen fuara 81 ilden marka ve firmalar katılım sağlayacak.

Fuarda Ege zeytinyağından Afyon sucuklarına, Maraş baharatlarından Hatay künefesine, Isparta gül ürünlerinden Beypazarı unlu mamullerine kadar, 81 ilden yöresel ürünler satışa sunulacak.

Fuar öncesi Anatolia Grup Organizasyon Reklam Tanıtım Limitet Şirketi Yetkilisi Özgür Çelik, beraberinde Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler ile birlikte ildeki gazetecilerle bir araya geldi.

Bak Hele Bak Kahvaltı Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Anatolia Grup Organizasyon Reklam Tanıtım Limitet Şirketi Yetkilisi Özgür Çelik, her gün fuara gitmek isteyen ziyaretçiler için Kazım Karabekir Caddesi Şişli Öğretmenevi önünden ve Beşyol Meydanı yakınındaki Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önünden ücretsiz servisler kaldırılacağını duyurdu.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş