Yöresel Ürünler Fuarı, 14 Mart'a kadar ziyaretçi kabul edecek

Van'da 5-14 Mart 2021 tarihleri arasında 5. kez düzenlenen Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı, 14 Mart Pazar gününe kadar ziyaretçilerini kabul edecek. Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Anatolia Grup Genel Koordinatörü Özg?

VAN 12.03.2021 10:14:50 0
Yöresel Ürünler Fuarı, 14 Mart'a kadar ziyaretçi kabul edecek
Tarih: 01.01.0001 00:00

Anatolia Grup tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen 'Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı' devam ediyor. Expo Fuar ve Kongre Merkezinde 14 Mart Pazar gününe kadar sürecek fuar, ziyaretçilerini kabul ediyor.
Anatolia Grup Genel Koordinatörü Özgür Çelik, Karadeniz'in peynir ve tereyağları, Ege'nin zeytin ve zeytinyağlarına, Adıyaman'ın peynirli helvasından, Aydın'ın incirlerine, Giresun'un fındık ezmelerinden, Maraş'ın baharatlarına, Isparta'nın Gül ürünlerinden, Hatay'ın sabunlarına, Mardin'in gümüşlerinden, Antep'in bakırlarına varana kadar bir çok ürünün, fuarda vatandaşlarla buluştuğunu söyledi. Çelik, fuarda koronavirüs ile ilgili tüm tedbirlerin alındığını, sosyal mesafe, maske ve temizlik kuralına uyulduğunu belirtti.
Devam eden fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Anatolia Grup Genel Koordinatörü Özgür Çelik, fuara yoğun ilginin olduğunu söyleyerek, “Van'da bu yıl fuarımızın beşincisini gerçekleştiriyoruz. Her geçen yıl katılımcı ve ziyaretçi sayımız artıyor. Bu sene de dünya genelinde yaşanan salgına rağmen Van halkı bize teveccüh göstererek oldukça yoğun bir ziyaretçi sayısına ulaştırdı. Firmalarımız da bu yoğunluktan oldukça memnun. 81 ilden gelen firmaların katıldığı fuarımız 14 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek. Bizim için Van halkının sağlığı her şeyden daha önemlidir. Maske-masafe-hijyen kurallarına sonuna kadar riayet ediyoruz. Türkiye’nin en lezzetli fuarına tüm Vanlıları bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Fuarın açılışına Vali Mehmet Emin Bilmez ve Van İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Görentaş da katılmıştı. / Prestij Haber Merkezi

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi