Yolcu Minibüsünde Bellerine Sarılı Eroin ile Yakalandılar

Van'da polisin iki ayrı noktada yaptığı yol kontrolünde bir otomobil ile kamyonda 2 kalaşnikof marka uzun namlulu tüfek, bu tüfeğe ait 3 şarjör ile 1 dürbün, 1 matara, 1 silah kılıfı, 1 kar maskesi bulundu.

VAN 11.02.2013 16:59:29 0
Yolcu Minibüsünde Bellerine Sarılı Eroin ile Yakalandılar
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'da polisin iki ayrı noktada yaptığı yol kontrolünde bir otomobil ile kamyonda 2 kalaşnikof marka uzun namlulu tüfek, bu tüfeğe ait 3 şarjör ile 1 dürbün, 1 matara, 1 silah kılıfı, 1 kar maskesi bulundu. Durdurulan bir yolcu minibüsünde ise 3 erkek yolcunun beline sarılı 8 kilo 491 gram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.

Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Van-Gürpınar karayolunda yapılan yol kontrolleri sırasında plakası açıklanmayan şüpheli bir otomobil ile ev eşyası yüklü bir kamyon durduruldu. Yapılan aramada otomobilin bagajında 2 adet kalaşnikof marka uzun namlulu tüfek, bu tüfeğe ait 3 adet şarjör ile 1 adet dürbün, ev eşyası yüklü kamyonda ise, 1 adet matara, 1 adet silah kılıfı, 1 adet kar maskesi ele geçiridi. Gözaltına alınan araçların sürücüleri L.A. ve Ç.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hakkari-Van karayolunun Kurubaş mevkiinde durdurulan bir yolcu minibüsünde ise yolcuların kimlik kontrolü yapıldı. Bu sırada bel bölgelerinde kabarıklık bulunan 3 erkek yolcu minibüsten indirilerek arama yapıldı. Aramada yolcuların bel bölgesine sarılı vaziyette 26 paket halinde 8 kilo 491 gram eroin ele geçirildi. Göazaltına alınan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. - Van