Yerel gazete temsilcilerine sertifikaları verildi

Bir süre önce Basın İlan Kurumu (BİK) ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) işbirliği ile Van'da düzenlenen ve iki gün süren 'Yapısal ve Dijital Dönüşüm Sürecinde Yerel Gazeteler: Riskler Fırsatlar' ve 'Doğu Anado

VAN 8.06.2021 09:53:39 0
Yerel gazete temsilcilerine sertifikaları verildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'da düzenlenen ve bölge illerindeki yerel gazete temsilcilerinin katıldığı seminer programına, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, BİK Genel Müdürü Rıdvan Duran, BİK Genel Müdür Yardımcısı Cavit Erkılıç, BİK İlan Hizmetleri Müdürü İdris Çam, BİK Kurumsal İletişim Müdürü Türker Çeltik, BİK İnsan Kaynakları Şefi Cenk Koray Doğan, İletişim Danışmanı Cihat Zafer Demirel, BİK Van Şube Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel, DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray da katılmıştı.
Seminerde çeşitli konular masaya yatırılmış ve dijitalleşmenin önemine de vurgu yapılmıştı.
Çok sayıda yerel gazete temsilcisinin katılım sağladığı seminerin ardından önceki gün sertifikaları verilmeye başlandı.
BİK Van Şube Müdürlüğüne gönderilen sertifikalar, seminere katılan gazetecilere Şube Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel ve şube çalışanları tarafından takdim edildi.
BİK Van Şube Müdürü Uluçamlıbel; “Bir süre önce verimli bir seminer gerçekleştirmiştik. Seminere katılan gazeteci arkadaşlarımız için hazırlanan sertifikaları takdim etmeye başladık. Hayırlı olsun” dedi.