Yenitürk: Play-off'ta şampiyon olacağımıza inanıyorum

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, 1922 Konyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, play-off'ta şampiyon olacaklarına inandığını belirterek, yarışta iddialı olduklarını vurguladı.

VAN 4.05.2021 11:54:41 0
Yenitürk: Play-off'ta şampiyon olacağımıza inanıyorum
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hafta sonu evinde 1922 Konyaspor'u 3-2 mağlup eden Vanspor, play-off'a kalmayı garantiledi. Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, 1. Lig'e çıkacaklarına inandığını ifade etti. Play-off maçlarının tek bir ilde oynatılması gerektiğini vurgulayan Başkan Yenitürk, TFF'nin bu konuda karar almasını beklediklerini söyledi. Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, "Konyaspor'u 3-2 mağlup ederek play-off'a kalmayı garantiledik. Beraberlikte bize yetiyordu, ama galibiyet daha iyi oldu. En azından son maçın sonucuna göre sıralamadaki yerimizde belli olması adına 3 puan önemliydi. İnşallah federasyonun vereceği bir karar ile grup şampiyonlarının direkt çıkması. Böyle bir durum olursa, kendi grubumuzda play-off'ta şampiyon olacağımıza inanıyorum. Karar ne olursa olsun, iddialıyız. 1. Lig'e çıkacağımıza inancım tamdır.

Teknik ekip ve futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Bu anlamda önemli bir şansımız var ve inşallah bu şansımızı sonuna kadar değerlendiririz. Play-off maçlarının nerede oynanacağıyla ilgili bir netlik yok. Bizimde istediğimiz tek bir ilde olmasıdır. 12 Mayıs'ta başlayıp, 28 Mayıs'ta bitiyor. Bu süreç içerisinde hemen hemen kısıtlamalar ve yasaklamalar devam edecek. İnşallah Antalya gibi tek bir şehirde olması daha doğru olur diye düşünüyorum. Çünkü her 4 günde bir maç var. Deplasmana gidip geldikten sonra takımın antrenman yapmaya dahi vakti olmuyor. Bu diğer takımlar içinde geçerlidir. Tek bir ilde olursa, daha rahat olur ve takımlar maçlarına daha iyi odaklanır" ifadelerini kullandı. Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz