Yenilenen Roka AVM Maraş Şubesi hizmette…

Van'ın önemli alışveriş merkezlerinden biri olan Roka AVM Maraş Şubesi, yenilenen yüzü ile halkın hizmetine açıldı. Roka AVM Yönetim Kurulu Başkanı Turan Avcı, amaçlarının Van halkına daha kaliteli hizmet sunmak olduğunu belirtti.

VAN 21.01.2018 17:33:39 0
Yenilenen Roka AVM Maraş Şubesi hizmette…
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Van'da özellikle manav sektörü dendiğinde akla gelen AVM'lerden biri olan Roka AVM'nin, Kazım Karabekir Caddesi'ndeki 'Maraş Şubesi' yenilerek hizmete açıldı.
    Açılışa Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van TSO Başkanı Necdet Takva, Van bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Sabri Yılmaz, iş adamları ve  çok sayıda vatandaş katıldı.
    Roka Yönetim Kurulu Başkanı Turan Avcı; gazetemize yaptığı açıklamada Van'ın parasını yine Van'a harcamak için çalıştıklarını anlattı.
    Avcı, Van'ımızın parasını Vanlıya vereceğiz. Ulusala vermeyeceğiz. Van'ın parasını Vanlıya ve yatırımcıya vereceğiz. Van halkı Van'ın esnafına, Van'a yatırım yapan iş adamlarına ve yatırımcılarına sahip olması gerekiyor. Van'da ekonomik sermaye istihdam, huzur ve birlik hep beraber olmak için başarıya ulaşacağız. Başka çıkışımız yoktur. Van geçmişte büyük acılar yaşamıştır. Van'daki iş adamları Van'ı birer birer terk ettiler. Çünkü biz sahip çıkmadık. Bizler yerel esnafımıza sahip çıkmalıyız.  Bir şehir esnafıyla şehir olur. İşsizlik esnafıyla sonlanır. Ekonomi esnafıyla güçlenir. Halkımızdan rica ediyoruz ulusal marketlerden alışveriş yapmayalım. Van'ın esnafına ve bakkallardan alışveriş yapsınlar. İnsanlarımız ve esnaflarımız kazansın" şeklinde konuştu.