Yaz kursları kayıtları başladı

İpekyolu Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, kış aylarında başlatılan ve rekor bir katılımla 200 bin kişiye ulaştığını bildirdiği sosyal projelerin önemli bir ayağı olan kurslarda halen 3 bin olan kursiyer sayıs

VAN 6.06.2018 16:48:50 0
Yaz kursları kayıtları başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Konu hakkında İpekyolu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün koordinasyonunda yürütülecek kurslarda robotik kodlamadan el sanatlarına, futboldan yüzmeye, lisan kurslarından aşçılığa, seramikten bilgisayar kurslarına, piyanodan bağlamaya, trikotajdan biçki dikiş kurslarına kadar onlarca branşta, geniş bir yelpazeye hitap edilerek, katılımcıların yaz aylarını keyifli ve verimli olarak geçirebilmeleri hedefleniyor. Bu çerçevede yaklaşık 50 branşta açılacak kursların merkezleri şöyle:Berivan Kültür ve Sanat Merkezi (Bostaniçi Mahallesi), Maya Kadın Yaşam Merkezi (Bostaniçi Mahallesi), Erçek Yaşam Merkezi, Bostaniçi Erek Teknik Meslek Anadolu Lisesi, Bostaniçi Anadolu Lisesi, Merkez İmam Hatip Lisesi Spor Salonu 'Ali Paşa Mahallesi), Mehmet Akif Ersoy Lisesi Spor Salonu (Cevdet Paşa Mahallesi), Vali Ali Cevdet Bey İlk ve Orta Okulu (Esenler Mahallesi), TOBB İlk ve Orta Okulu (Esenler Mahallesi), Zaferler İlk ve Orta Okulu (Şerefiye Mahallesi), Olimpik Yüzme Havuzu (Seyit Fehim Arvasi Mahallesi (Yüzde 5 – 12 yaş arası çocuklar için).” denildi.

 

KAYITLAR BAŞLADI

Yaz kursları için kayıtların bugün başladığı ve 22 Haziran tarihine kadar devam edeceği kaydedildi. Kursların da 25 Haziran Pazartesi günü başlayarak 7 Eylül Cuma günü sona ereceği bildirildi.
Açıklamada; “Yaz kurslarımızdan faydalanmak isteyen vatandaşlarımız, kursların içerik, detay ve şartlarına dair her türlü bilgiyi 0 532 258 01 30 numaralı telefondan alabilecekleri gibi, merkezlerimize de bizzat başvurarak bilgi alıp kayıt yaptırabilecekler. Merkezler, İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü (Hafiziye Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi, Serdar 2. Sokak No:3, 65150 İpekyolu), -Maya Kadın Yaşam Merkezi (Bostaniçi Mah. Huzur Cadesi Menekşe Sokak), -Berivan Kültür ve Sanat Merkezi (Bostaniçi TOKİ ) ve -Erçek Yaşam Merkezi (Erçek Meydan)” ifadelerine yer verildi. 
/ Prestij Haber Merkezi

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi