Yarına dikkat! Elektrikler kesilecek!

Son zamanlarda sürekli 'programlı elektrik kesintisi' gerçekleştiren Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) bu kesintilerine hemen hergün yenilerini ekleyerek devam ediyor. Sık sık farklı mahalle ve semtlerde programlı elektrik ke

VAN 3.09.2015 11:36:11 0
Yarına dikkat! Elektrikler kesilecek!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 ESNAF BÜYÜK SIKINTI YAŞIYOR

Elektrik kesintileri en çok da esnafı vuruyor. Bazı esnaflar elektrik kesintisi yüzünden kepenk açamaz duruma gelirken, bazı esnaflar da elektrik kesintilerinden dolayı iş yapamıyor. Zaten ekonomik olarak büyük bir sıkıntı içinde olan esnaflar, elektrik kesintisi nedeniyle de daha da zor günler geçiriyor.

ELEKTRİK KESİNTİSİNİN YAPILACAĞI YERLER

VEDAŞ tarafından yapılan açıklamada yarın bir çok noktada sabah 06.00 ile 13.00 saatleri arasında programlı elektrik kesintilerinin yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamada elektriklerin kesileceği yerler ise şu şekilde belirtildi; "Şirketimiz, 04.09.2015 tarihinde 06:00 - 13:00 saatleri arasında gerilim dönüşümü ve yıkım çalışması yapacaktır. Çalışmalar sırasında meydana gelecek olan programlı elektrik kesintisinden etkilenecek bölgeler ise şu şekildedir: Akköprü Mahallesi, Beyüzümü Mahallesi, Bahçıvan Mahallesi, Hanikoğlu Mahallesi, Çarşı Beşyol, İstasyon Mahallesi, Selimbey Mahallesi, A.Gazi Mahallesi, Maraş Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi, Karayolları ve Adliye Civarı."
Ayrıca yine yarın yapılacağı belirtilen iletken ve izolatör değişimi çalışması nedeniyle de Et-Balık Müdürlüğü ve Sivil Savunma Müdürlüğü civarında da saat 08:00 - 16:00 arasında elektrikler kesilecek.

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi - Haber: Selim KURT