Yakılan Okulda Tadilat Çalışmaları Devam Ediyor

Van`da üç gün önce gece saatlerinde kundaklanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)İlköğretimin Okulu binasında saldırının ardından başlayan onarım çalışmaları devam ediyor.

VAN 26.11.2012 19:20:16 0
Yakılan Okulda Tadilat Çalışmaları Devam Ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van merkez Yalım Erez Mahallesi`nde bulunan TOBB ilköğretim Okulu üç gün önce gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklanmış çevredeki vatandaşın polis ve itfaiyeye haber vermesiyle yangın söndürülmüştü.

 

Konuyla ilgili olarak bilgi veren TOBB ilköğretim Okulu Müdiresi Belkıs Turul saldırı akşamı kameraların arızalı olduğundan dolayı kayıt yapmadığını belirterek, " Olay akşam saat 21.00 sıralarında vuku bulmuş bizler buraya geldiğimizde velilerin haber vermesiyle itfaiye ve polis ekipleri olaya müdahale etmişlerdi. Olayın sabahında okulda onarım çalışmaları başlattık. Çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

 

9 derslikli okulda ve zor şartlarda eğitim verdiklerini anlatan Müdire Turul, " Ama ilk gününden itibaren eğitim öğretimizi aksatmadık. Onarım çalışmaları da bir taraftan devam ediyor. İnşallah kısa sürede son bulacaktır."ifadelerini kullandı.

 

Öte yandan olayla ilgili şu ana kadar herhangi bir gözaltının yaşanmadığı öğrenildi.(Murat Dalgın-İLKHA)