VOSİAD Başkanı Şemsettin Bozkurt’tan Van TSO’ya öneri

Van Organize Sanayicileri İş Adamları Derneği (VOSİAD) Başkanı Şemsettin Bozkurt Van TSO’ya öneride bulunarak Yöneticilerin Ağın'ı 5 yılda ziyaret edip, poz vermeleri yerine orayla ilgili çevre dostu projeler üretmeleri daha sağl?

VAN 22.06.2020 11:53:08 0
VOSİAD Başkanı Şemsettin Bozkurt’tan Van TSO’ya öneri
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Organize Sanayicileri İş Adamları Derneği (VOSİAD) Başkanı Şemsettin Bozkurt Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’ya bir öneride bulunarak, Yöneticilerin Ağın'ı 5 yılda bir ziyaret edip, poz vermeleri yerine ora ilgili çevre dostu projeler üretmeleri daha sağlıklı olur kanaatindeyim ifadelerini kullandı. VOSİAD Başkanı Şemsettin Bozkurt sosyal medya hesabı üzerinden kentte ki sorunlarla ilgili paylaşım yaparak farkındalık oluşturmayı sürdürüyor.

Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla tepki gösteren Bozkurt, “Ağın, Van gölü kıyısında saklı bir cennet. Bölgenin Toscana'sı olabilecek özelliklere sahip Gevaş sınırları içerisinde bulunuyor. Yöneticilerin Ağın'ı 5 yılda bir ziyaret edip, poz vermeleri yerine orayla ilgili çevre dostu projeler üretmeleri daha sağlıklı olur kanaatindeyim.” ifadelerine yer verdi.