VOSİAD Başkanı Bozkurt: Van TSO babanızın çiftliği değil

Van Organize Sanayicileri İş Adamları Derneği (VOSİAD) Başkanı Şemsettin Bozkurt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

VAN 25.07.2020 19:56:45 0
VOSİAD Başkanı Bozkurt: Van TSO babanızın çiftliği değil
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Organize Sanayicileri İş Adamları Derneği (VOSİAD) Başkanı Şemsettin Bozkurt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva için yaptığı paylaşımda "Birgün o koltuklar kaybedildiğinde elbette bütün her şeyin hesabı tek tek size sorulacak" dedi.

Bozkurt paylaşımında, “Aklınızı başınıza alın orası sizin babanızın çiftliği değil. Birgün o koltuklar kaybedildiğinde elbette bütün her şeyin hesabı tek tek size sorulacak. Sırf eleştiri yaptı diye odanın çalışanı, başkanı adına arayıp insanları tehdit ediyor. Bu ne cüret ya. Kendinize gelin! Öte yandan Van TSO Başkanı en son odanın gelir gider kalemlerini sosyal medya üzerinden eleştirdiğim için hakkımda açtığı hakaret davası da takipsizlikle sonuçlandı. Hiçbirinizle asla kişisel hesabım yok. Hakaret asla! Peki, neden gelir gider kalemlerini tüm üyelerle paylaşmıyorsunuz?” ifadelerini kullandı.
Van Postası Gazetesi