Voleybolun Van Şampiyonu: Kızılay…

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar arası Voleybol Müsabakasının şampiyonu Kızılay Van Şubesi oldu.

VAN 11.05.2016 11:44:57 0
Voleybolun Van Şampiyonu: Kızılay…
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Fevzi Çakmak Ortaokulu’nun spor salonunda yapılan ve iki hafta boyunca devam eden Kurumlar arası Voleybol Müsabakası, oynanan final maçının ardından son buldu.
     Van ve ilçelerden toplamda 21 kurumun katıldığı müsabaka, oldukça heyecanlı geçti. Üçüncülük maçı Kızılay Van Şubesi ile Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında oynanırken, kazanan taraf Kızılay Van Şube Başkanlığı oldu.
      Tüm rakiplerini eleyerek finale çıkmayı başaran Kızılay Van Şubesi ile Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise, finalde karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan Kızılay Van Şubesi, ilk iki seti alarak 2-0 öne geçti. Üçüncü sette toparlanan Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, üçüncü seti alarak durumu 2-1’e getirdi. Ancak deneyimli sporculardan oluşan Kızılay Van Şubesi Takımı, dördüncü sette tecrübesini ortaya koyarak Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü 3-2 mağlup etmeyi başardı.
     Fevzi Çakmak Spor salonunda oynanan kurumlar arası voleybol final müsabakasını, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Nevzat İnanç, Kızılay Van Şube Başkanı Yalçın Özdemir ve birçok seyirci izledi.
Müsabakalarda derece giren takımlara kupalarını Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Voleybol Van İl Temsilcisi Şerif Dede ve Kızılay Van Şube Başkanı Yalçın Özdemir verdi.
     Yapılan ödül töreni sonunda açıklamalarda bulunan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç; “Öncelikle il müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Müsabakalarına Van Merkez ve ilçelerimizden toplamda 21 kurum katıldı. Yapılan müsabakalar sonucunda dereceye giren bütün takımlarımızı ve sporcularımızı tebrik ediyoruz. Buradaki amacımızın, ilimizde bir spor etkinliğini de kurumlarımızda çalışan arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirmekti. Burada yenmek veya yenilmek önemli değil, sonuçta dostluk kazanmıştır. Bu etkinliklerimizi gelecek sefere inşallah daha farklı branşlara yayarak devam ettirmek istiyoruz. İl müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvalarındaki hedefimiz kurumlarımız arası ilişkilerimizi daha sıkı tutmak ve bu yapılan müsabakalara ve turnuvalara gençlerimizi de heveslendirmek olacaktır” diye konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi