VİDEO İZLE-BERBERLERDE BAYRAM YOĞUNLUĞU BAŞLADI

Kurban Bayramı öncesi rağbet gören kuaförlerde bayram yoğunluğu başladı.

VAN 28.08.2017 19:02:45 0
VİDEO İZLE-BERBERLERDE BAYRAM YOĞUNLUĞU BAŞLADI
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kuaförlerde yoğunluk yaşanıyor. Bayram öncesi saç ve sakal tıraşı olmak isteyenler berberlerin yolunu tutuyor.
Kuaförlerde yoğunluk oluşturan kimi vatandaşlar son iki günde tıraş olmayı tercih ederken, kimisi de işlerini son güne bırakmamayı tercih ediyor. 
Asıl yoğunluğun bayram arifesinde arttığını belirten kuaför esnafı, daha kaliteli hizmet alınabilmesi için işlerin son güne bırakılmaması çağrısında bulundu.
Yoğunluğun son iki günde olduğunu ifade eden 7 yıllık berber Erkan Gül, son iki güne sığdırılan tıraşların kendisini çok zor durumda bıraktığını söyledi.
Gül,  “Kurban Bayramında insanlar daha çok kurbanla ilgileniyor ve pek tıraşa zaman ayıramıyor. Tıraşını erteleyen inşalar olduğu gibi işlerini son iki güne bırakan insanlar da var. Bu yüzden özellikle son iki günde yoğun oluyor. Onun dışında pek bir yoğunluk yok. Vatandaşın işlerini son güne bırakması bizleri olumsuz etkiliyor. Bu yüzden yoğun bir tıraş oluyor ve sağlıklı bir tıraş olmuyor.” dedi.
“VATANDAŞLAR TIRAŞ İŞLERİNİ SON GÜNE BIRAKMASIN”
Vatandaşların tıraşını son güne bırakmaması çağrısında bulunan Gül, “Bu yüzden müşterilerimiz de bizler de mağdur oluyoruz. Sabahtan, akşama kadar ayakta duruyoruz. Yoruluyoruz, uykusuz kalıyoruz. İnsanların istediği gibi bir tıraş da çıkaramıyoruz. Vatandaşlar tıraş işlerini son güne bırakmamasını ve günlere yayılmasını istiyoruz. Son iki günde tıraş olmak şart değildir. Son günde sadece ense ve sakal tıraşı olunabilir. Böyle yapılması onlar açısından da bizim açımızdan da kötü olmaz. Ama saç tıraşı son güne bırakılması bizleri zor durumda bırakıyor.” diye konuştu.

 

Bayram dolayısıyla işlerinin yoğun olduğunu dile getiren 40 yıllık berber Halil Üzmüş ise “İki bayramda da berberlerde bu güzellik vardır. Oluşan yoğunluğun aceleye getirilmesi de söz konusu değildir. Son iki gün yoğun oluyor ve bu güzel de oluyor. Bu geçmişten bu yana devam eden bir şeydir.  Son gündeki yoğunluk güzel bir durumdur.” şeklinde konuştu. 

 
Yılmaz Sönmez/Vanolay