VGC 18. genel kurula gidiyor

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti, 26 Temmuz Pazar günü olağan genel kurul ile yeni yönetimini belirleyecek. Mevccut Başkan Fatih Sevinç'in listesine karşılık, başka bir listenin daha olduğu açıklandı.

VAN 23.07.2015 09:55:44 0
VGC 18. genel kurula gidiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
24 Aralık 1998 yılında Vangölü Havzası Gazeteciler Cemiyeti adıyla kurulan bir yıl sonra ismini Vangölü Gazeteciler Cemiyeti olarak değiştiren söz konusu dernek, Pazar günü saat 10:00’da yapılacak olan olağan genel kurulu ile yeni yönetimini belirliyor.
İki dönemdir görevde olan VGC Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç'in listesine karşılık, bir başka listenin daha olduğu belirtilirken, söz konusu genel kurulun VGC toplantı salonunda yapılacağı belirtildi.
24 Aralık 1998 yılında dönemin İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Mehmet Emin Toker, TRT Büro şefi Ekrem Sinaner, Anadolu Ajansı Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Erik, Milliyet Gazetesi Büro şefi Yusuf Ziya Cansever, Zaman Gaztesi Bölge Temsilcisi Ali Karadeniz, Hürriyet Gazetesi Bölge Müdür Yardımcısı (Merhum) Sebahattin Yılmaz ve Van Posta Gaztesi İmtiyaz Sahibi Turan Şahinbaş tarafından kurulan VGC, kentin en eski basın derneği olarak biliniyor.
Yapılacak olan 8. Olağan genel kurul, saygı duruşu ve açılış konuşması ile başlayacak.
Başkanlık divanının oluşması, denetim ve faaliyet raporlarının okunması ve onaylanmasının ardından 7 kişilik yönetim kurulu listesi belirlenecek. Yönetim kuruluna seçilenler ise kendi aralarında yapacakları toplantı ile yeni başkanı belirleyecek.

Bölge: Burhan Ergin