VESOB’tan ucuz ürün uyarısı…

Van Esnaf Sanatkarlar Odası Birliği (VESOB) Yönetim Kurlu Başkanı Muhittin Aydemir, Ramazan Bayramı öncesi ucuz ürünlere karşı halkı uyardı.

VAN 11.07.2015 13:19:43 0
VESOB’tan ucuz ürün uyarısı…
Tarih: 01.01.0001 00:00

 

Ramazan Bayramının, özellikle son zamanlarda piyasalarda yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle iş yapmayan esnaf ve sanatkarlarımızın yüzünü güldürecek bir bayram havası içerisinde geçmesi diliyorum dedi .


Bu Bayramda havaların da aşırı sıcak olması nedeniyle,özellikle  tatlı ve şekerlerin  mutlaka Pastane gibi yerlerden  alınması gerektiğini vurgulayan AYDEMİR, insan sağlığını ciddi şekilde etkileyecek merdiven altı diye tabir edilen ve  hijyen olmayan yerlerden alınmaması konusunda da vatandaşları uyardı. 


Sağlıksız alanlarda imal edilen  ve ucuz ürün satışı yaparak halkımızın sağlığını tehdit eden yerlerden kesinlikle  alış veriş yapmaması gerektiğini söyleyen AYDEMİR, Seyyarlar konusunda ise cadde ve sokaklarda sergi açan pazarcılar ile sağlıksız, hijyen olmayan bardaklarda çay satışı yapan ve açıkta yiyecek içecek satan kişilere karşıda  Belediye Zabıta ekiplerinin denetim yapmalarını istedi. 


Bayram nedeniyle il dışına çıkacak olan vatandaşlarımızın trafikteki yoğunluk  dolayısıyla daha dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına mutlaka uymaları gerektiğini vurgulayan VESOB Başkanı AYDEMİR ,tüm halkımızın  kazasız belasız ve bol kazançlı bir bayram geçirmelerini temenni ederim dedi.

 

                                                                             Muhittin AYDEMİR

                                                                          VAN ESOB BAŞKANI