VESOB İle Yeni Bir Proje

VESOB Başkanı Faruk Alpaslan, 'SODES'le işimi geliştiriyorum, şehrime katkı sağlıyorum' projelerinin kabul edildiğini söyledi.

VAN 18.09.2013 22:03:53 0
VESOB İle Yeni Bir Proje
Tarih: 01.01.0001 00:00

Açıklamalarda bulunan Faruk Alpaslan, Van Valiliği koordinasyonunda VESOB tarafından yürütülmekte olan "SODES'le işimi geliştiriyorum, şehrime katkı sağlıyorum" projelerinin Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklendiğini söyledi.

Alpaslan, "Van ilinde ilk kez esnaf odaları birliği tarafından SODES'le eş finansman yoluyla uygulanacak olan kurs programımız için başvuruları almaya yakında başlıyoruz. Kursumuz ile 180 kişiye yabancı dil eğitimi ve turizm rehberi alanında eğitimler verilecektir. Odalar birliği olarak amacımız büyükşehir olan ilimizde turist akımının artacak olması beklentisiyle gelen turistlere esnaflarımızın çok daha güzel ve kalıcı iletişim kurmasını sağlamaktır. Bununla beraber yapılacak toplantılarla esnafımızın ufkunu açmayı da amaçlamaktayız. Kursumuzla ilgili detaylı bilgiler afişlerde ve ilanlarda yer alacaktır. Proje ana finansmanı SODES birimidir. Odalar birliği olarak eş finansman yolu ile katkıda bulunacağız. Bu vesile ile SODES biriminin ilimize bu ve buna benzer nice katkılarda bulunduğunu belirtmek isterim. Ayrıca projemizi destekledikleri için de kendilerine ayrıca teşekkür ederim" dedi.

-İHA-