VESOB Başkanı Alpaslan bir kaybetti iki kazandı

Van Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimini kaybeden, VESOB Başkanlığını kazanan, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkan Vekili Faruk Alpaslan TŞOF’un Ankara’da yapılan 30’uncu Olağan Genel Kurulu’nda 13

VAN 4.06.2014 10:14:06 0
VESOB Başkanı Alpaslan bir kaybetti iki kazandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF)’un 30’uncu Olağan Genel Kurulu Ankara Ticaret Odası CONGRESİUM Salonunda gerçekleştirildi.

Van Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimini kaybeden, TŞOF Başkan Vekili, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Faruk Alpaslan TŞOF’un Ankara’da yapılan 30’uncu Olağan Genel Kurulu’nda 13 kişilik yönetim kuruluna yeniden seçilerek güven tazeledi. Alpaslan gazetemize yaptığı açıklamada, ” Allaha şükür ediyorum. Oda başkanı olmadan girdiğim genel kurulda güven tazeleyerek yeniden yönetim kuruluna seçildim. Van’dan bölgemizden ve bütün Türkiye’den büyük destek aldım. Herkese teşekkür ediyorum. Görev istenilmez verilir. Ben Van için her türlü görevi onur saymaktayım. Yeni hedefim Esnaf Sanatkarlar Odları Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevdir“ dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ında katıldığı ve Divan Başkanlığını TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in yaptığı ve 5 binin üzerinde delegenin katıldığı olağan genel kurulda TŞOF başkanlığına Fevzi Apaydın seçildi. Doğu Anadolu Bölgesi’nde Faruk Alpaslan’ın yeniden yönetime seçildiği TŞOF’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.

Ali Ateş, Celil Anık, Hasan Topçu, Mehmet Ali Alkan, Halit Yılmaz, Seyfi Çalışkan, Ünal Akdoğan, Fehmi Erdem, Faruk Alpaslan, Veysel Sarı, Yılmaz Yahya Uğur ve Ahmet Tural Yönetim kurulu üyeliklerine seçildi. Denetim Kurulu Asil üyeliklerine ise Aziz Fatih Yılmaz, Mehmet Tiryakioğlu ve Oktay Nuhoğlu seçildiler.

Van’dan sonra Ankara’da güven tezleyen Faruk Alpaslan Ankara dönüşünde Ferit Melen Havaalanın da esnaflar tarafından coşkuyla karşılandı.


Kaynak / Editör: VANSESİ - RIDVAN CAN