VEDAŞ ve VEPSAŞ'tan faiz affı müjdesi…

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ve Vangölü Elektrik Pazarlama A.Ş. (VEPSAŞ) Ramazan ayına özel olarak büyük bir faiz affını hediye olarak müşterilerine sundu.

VAN 25.06.2015 21:00:01 0
VEDAŞ ve VEPSAŞ
Tarih: 01.01.0001 00:00
Elektrik borcu bulunan müşterilerin borçlarından kurtulmaları için Ramazan ayına özel olarak 2014 yılı ve öncesinden ödenmemiş elektrik borcu bulunan müşterilerinin Ramazan ayı boyunca ödeme yapmaları halinde o güne kadar faturalarına işlemiş olan gecikme faizini almayacak.
VEDAŞ ve VEPSAŞ Yönetim Kurullarının aldığı karar gereği bu kampanya 16.07.2015 tarihi mesai saati bitimine kadar devam edecek. VEDAŞ ve VEPSAŞ yetkililerinden alınan bilgiye göre bu kampanyadanicraya verilen müşterilerde faydalanabilecek.
Faiz affı kampanyası süresince borçlu tüm müşteriler VEDAŞ ve VEPSAŞ veznelerinde, anlaşmalı Faturamatik noktalarında ve PTT gişelerinde borçlarını ödeyebileceklerdir.2014 ve öncesinden borcu bulunan vatandaşların bu büyük indirimden süresi içinde faydalanması çağrısında bulunan VEDAŞ ve VEPSAŞ yetkilileri bu önemli fırsatı kaçırmamaları hususunda müşterilerini uyardılar.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi