VEDAŞ personellerine iş güvenliği eğitimi…

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ); Van, Bitlis, Muş ve Hakkâri İllerinde görev yapan personellerine İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği eğitimleri verildi.

VAN 10.09.2015 17:37:47 0
VEDAŞ personellerine iş güvenliği eğitimi…
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van ilinde Şirket Merkezinde yapılan ve toplamda iki ay süren eğitimler, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Uzmanı ve Doktor tarafından verilirken, Şirket çalışanları; teknik, çalışma mevzuatı ve sağlık konularında eğitim aldı.
Çalışanların eğitimleri hakkında açıklama yapan VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu; Van, Bitlis, Muş ve Hakkâri İllerinde toplam 611 çalışana eğitim verildiğini ifade ederek; “Personellerimizin karşılaşabileceği olası kaza risklerini sıfırlamak, personellerimize rahat ve güvenli bir çalışma ortamı sunmak için gayret gösteriyoruz. Görsel ve uygulamalı içeriklerle zenginleştirdiğimiz eğitimler ile personellerimizin bilgi düzeyini güncel tutarken, çalışmaları sıfır kaza ile yürütmek için önleyici tüm tedbirleri kalıcı davranış haline getirmeyi hedeflemekteyiz” dedi.
Şirket Yöneticilerinin de yoğun katılımı ile gerçekleşen eğitim sonunda yapılan yazılı sınav sonucu başarılı olan personellere Katılım ve Başarı Belgesi verildiği kaydedildi.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi