VEDAŞ personelinden Kızılay’a kan bağışı...

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ile Türkerler VEPSAŞ Şirketleri 'Her bağış kurtarılan üç hayattır' felsefesinden hareketle şirket merkezinde kurulan Kızılay standında kan bağışında bulundu.

VAN 27.07.2017 20:17:07 0
VEDAŞ personelinden Kızılay’a kan bağışı...
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Kan bağışında bulunan Şirket Müdürümüz Emrullah Okuducu, kan bağışının acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğu gerçeğinden hareketle VEDAŞ ailesi olarak Kızılay'a kan bağışında bulunduklarını söyleyerek, "Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz kan bağışı etkinliklerimize çalışanlarımızın artan gönüllü katılımları beni ziyadesiyle mutlu etti. İlerleyen dönemlerde de yine kan bağışı etkinliklerimize devam edeceğiz." dedi.
   Türkerler VEPSAŞ Şirket Müdürü Murat Taş da kan bağışında bulunduktan sonra gönüllü kan bağışının vatandaşlık görevi olduğunu vurgulayarak “Hastanelerde yatan binlerce hasta bizlerin bağışladığı kanla tedavi oluyor. Bu bilinçle ve sorumlulukla hareket ederek tüm vatandaşlarımızın düzenli kan vermesini öneriyorum. Bu kapsamda adeta gizli kahramanlar gibi çalışan Kızılay ekibini de kutluyorum” ifadelerinde bulundu.
   Kızılay Van Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Sinan Karakuş ise "Kurumlarımızın kan bağışında bulunmaları toplumsal farkındalık açısından çok önemlidir. VEDAŞ ailesi ve Türkerler VEPSAŞ Şirketi de bizim düzenli bağışçılarımız arasında bulunuyor. Bu yıl ki yoğun katılımlarından dolayı tüm VEDAŞ ve Türkerler VEPSAŞ çalışanlarına teşekkür ediyor gösterdikleri örnek davranışın ve sosyal duyarlılığın diğer kurumlara da örnek olmasını diliyorum" ifadelerinde bulundu.