Vatansever Gençler derneğinden Van şehir stadında Vanspor için anlamlı pankart..

Vatansever Gençler Derneği Van Şubesi, Van Atatürk Şehir Stadyumu’na ‘Vatanın sol yanı Van’dır Çanakkale’de yatan benimde atamdır’ pankartı asarak Vanspor’a 1. Lig yolunda başarılar diledi.

VAN 26.09.2020 14:09:50 0
Vatansever Gençler derneğinden Van şehir stadında Vanspor için anlamlı pankart..
Tarih: 01.01.0001 00:00

Her yıl Van Atatürk Şehir Stadyumu’na ‘Vatanın sol yanı Van’dır Çanakkale’de yatan benimde atamdır’ pankartı asan Vatansever Gençler Derneği Van Şubesi, Vanspor’a 2020-2021 futbol sezonunda başarı dileğinde bulundu.

Vatansever Gençler derneğini 1.lig yolunda iddialı olan Vanın gururu gençlerin umudu Vanspor için  şehir stadına muazzam bir pankart astı.

Ülkemizin birlik beraberliğinin pekişmesini amaçlayan mesaj geçenlerde ülke gündemine gelmiş kamuoyunda büyük takdir toplamıştı.

Van Atatürk Şehir Stadyumu’na ‘Vatanın soy yanı Van’dır Çanakkale’de yatan benim atamdır’ pankartı asan Vatansever Gençler Derneği Van Şubesi, vatanın bütünlüğüne dikkat çekti.

Dernek genel başkanı Veysel Taşdemir yaptığı açıklama da  "İlimiz gençleri için ayrı bir yere sahip olan Vanspor için bizler de her türlü sorumluluğu almaya hazırız ama öncelikle bunu birlik ve beraberlik ruhuyla yapmalıyız. Vanspor şehrin marka değeridir bu değere gençler olarak hep birlikte sahip çıkılması gerekmektedir. Temennimiz Vansporumuzun 1.lige çıkması özlenen başarılara tekrardan kavuşmasıdır. Vatansever Gençler derneği olarak gururumuz Vanspora başarılar diliyoruz" dedi.