VASKİ’den önemli duyuru

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü’nden hijyen tedbirleri kapsamında yeni kararlar alındı.

VAN 24.03.2020 17:26:56 0
VASKİ’den önemli duyuru
Tarih: 01.01.0001 00:00

Küresel bir salgın haline gelen ve Türkiye'de de etkisini gösteren korona virüs salgınına karşı VASKİ, vatandaşı rahatlatacak çeşitli önlemler aldı.


İşte VASKİ’nin aldığı o kararlar;

Korona virüs ile mücadelede alınan önlemler kapsamında VASKİ olarak vatandaşlarımızın #EvdeKal ’maları için kurum olarak var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu bağlamda öncelikle vatandaşlarımızın kurumuzdaki tüm işlemleri evde yapabilmeleri için gerekli altyapımızı sağladık.

Çağrı merkezimiz 185 başta olmak üzere web sitemiz www.vaski.gov.tr, twitter’da @vaskigm, facebook.com/vaskigenelmudurlugu/ ve İnstagram/vaskigenelmudurlugu hesaplarımız üzerinden vatandaşlarımızın tüm sorunlarına çözüm buluyoruz. Arızalardan kaynaklanan su kesintilerimizi düzenli olarak sosyal medya ve Web sitemizden duyuruyoruz ve sorunları kısa sürede gideriyoruz.

Vatandaşlarımızın fatura ödeme işlemlerini de kurumumuza gelmeden Vaski Mobil ve Vaski Web veya anlaşmalı bankalardan interaktif ödeme talimatı vermelerini tavsiye ederiz.

Ayrıca korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında abonelerimizin fatura ödemediği için suyu kesilmeyecek, suyu kesilmiş olanların ise suları açılmıştır. Yine bu süreçte birikmiş borçlara herhangi bir icra işlemi uygulanmayacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.