VASKİ’den, kendi personellerine seminer…

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından (VASKİ) Etkili İletişim Semineri düzenlendi. Üç gün sürecek seminere daire başkanları, müdürler ve personeller yoğun katılım gösterdi.

VAN 24.07.2018 13:36:22 0
VASKİ’den, kendi personellerine seminer…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  VASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığınca düzenlene semineri sunan Çalışma Psikolojisi Uzmanı ve Algı Mühendisi Ertan Şimşek, katılımcılara etkili iletişim tekniği ile ilgili detaylı ve uygulamalı eğitimler verdi.

     VASKİ toplantı salonunda düzenlenen Etkili İletişim Seminerinde konuşan Ertan Şimşek, iletişim çağında ilişkilerdeki kalitenin yaşam kalitesini arttıran bir unsur olduğuna dikkat çekerek, bu konuda ki püf noktarı anlattı.

    Şimşek, “ağzımızdan çıkan kaderimiz olur. Bilinçaltı her söyleneni kaydeder. Bu yüzden ben yapamam, başaramam gibi cümleleri kullanarak bilinçaltımızı yanlış yönlendirmemeliyiz. Hafıza güçlendirme tekniklerinin bilinçaltı yöntemler kullanılarak güçlendirilebilir. Güçlü bir beyine ve hafızaya sahip olmak istiyorsak beynimizi ona göre programlamalıyız” ifadelerini kullandı.

     Yoğun bir katılımın olduğu eğitim seminerinde Ertan Şimşek, beynin etkili kullanılması ve hafıza teknikleri konularında birçok teknik ve pratik uygulama örneği anlattı.

    Eğitimin üç gün süreceği açıklandı.