VASKİ'den, eleman hizmet alım ihalesi…

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) yeni bir hizmet alım ihalesi gerçekleştirdi. Abone İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere eleman hizmet alım ihalesi VASKİ toplantı salonunda yapıldı.

VAN 15.09.2015 17:27:19 0
VASKİ
Tarih: 01.01.0001 00:00
VASKİ hizmetlerini tüm ilçelerde daha yaygın hale getirmek ve halka daha kaliteli bir hizmet verebilmek için yeni atılımlar yapmayı hedefliyor.
1 yıllık görev yapacak olan 110 eleman alımı ihalesine 13 firma katıldı, İki firmanın teklif zarfları boş çıkarken, 11 firmanın teklifleri açılarak katılımcılara açıklandı.
Yapılan ihaleye göre Abone İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde işi alacak firmaya bağlı çalıştırılmak üzere 1 yıllık görev alacak olan 1 Proje Yönetici, 80 Endeks Okuma elemanı, 4 büro elemanı, 4 engelli Büro elemanı, 3 su ustası, 1 su ustabaşı 17 Kayıp-kaçak ve kesme-açma elemanı olmak üzere toplam 110 kişi istihdam edilecek.
Yapılan ihale ile Van ve ilçelerinde hizmetlerin daha iyi bir duruma gelmesi ve endeks okumalarının daha da verimli yapılabilmesi olanakları geliştirilmiş olacak.
 İhaleye katılan ve teklifleri değerlendirilen 11 firmanın resmi evraklarında yapılacak olan değerlendirmelerden sonra ihale sonucu kamuoyuna açıklanacak.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi