VASKİ tesisleri kamera izleme ihalesi yapıldı

VASKİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığının Van Merkez ve ilçelerde bulunan kurum tesislerine kablosuz geniş bant haberleşme güvenlik kamera sistemi kurulumu için ilk adım atıldı ve ihale gerçekleştirildi.

VAN 6.02.2019 12:02:31 0
VASKİ tesisleri kamera izleme ihalesi yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VASKİ toplantı salonunda VASKİ Genel Müdür Yardımcısı Emrah Çayırlı başkanlığında yapılan ihaleye 6 firma teklif verdi. Çayırlı, kurum için hayırlı olmasını dileyerek, kurum ihalelerinin şeffaf ve herkese açık olduğunu açıkladı. İhale VASKİ sosyal ağlarından canlı olarak yayınlandı.

Firmaların verdiği teklif zarfları ihale komisyonunca açılarak yapılacak iş için beyan edilen meblağlar açıklandı. Evraklar üzerinde yapılacak incelemeler sonrası ihaleyi kazanan firmanın açıklanacağı bildirildi.

Yapılacak çalışma ile su depoları başta olmak üzere tüm tesislere kamera sistemi ve uzaktan izleme sistemi monte edilerek güvenlik en üst seviyeye getirilecek. Tüm birimlerin izlenmesine olanak tanıyacak bir izleme odası da oluşturarak kurumun hizmet veren tesislerinde yaşanacak güvenlik açığının önüne ekranlardan anında izlenerek tedbirler artırılmış olacak.