VASKİ 100 personel alacak

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi, 58 mevsimlik genel beden işçisi ile 42 mevsimlik silahlı özel güvenlik personel alımı yapacağını duyurdu.

VAN 2.12.2021 14:24:20 0
VASKİ 100 personel alacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü'nün iştiraklerinden Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi bünyesinde mevsimlik işçi (5 ay 15 gün) olarak görevlendirilmek üzere; 58 adet genel beden işçisi ile 42 adet silahlı özel güvenlik personeli alınacağı duyuruldu. İnternet üzerinden alınacak başvurular için son tarih 08 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 17.00 olacağı duyuruldu.

Yapılan duyuruda, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü'nün iştiraklerinden Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketine yapılacak olan mevsimlik (5 ay 15 gün) Genel Beden İşçisi ile Silahlı Özel Güvenlik Personeli alım duyurusu, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacağı ifade edildi.

Şeffaflık ve liyakat esaslı verilen ilanda kura usulü ile alım yapılacağı vurgulanırken, başvuruların 01.12.2021 - 08.12.2021 tarihleri arasında sadece kariyer.van.bel.tr internet üzerinden alınacağı belirtildi. Covid-19 (Koronavirüs) salgınından ötürü hiçbir şekilde yüz yüze başvuru kabul edilmeyeceği ifade edilirken, başvuracak adayların, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketinde ilan tarihi itibarıyla son 6 ay içerisinde Belirli süreli iş sözleşmesi (mevsimlik işçi) imzalamamış olması gerekiyor.

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketine alınacak 58 mevsimlik (5 ay 15 gün) Genel Beden İşçisi ile 42 mevsimlik (5 ay 15 gün) Silahlı Özel Güvenlik Personeli için aranan genel ve özel şartlarda belirlendi.

Genel beden işçileri için en ilkokul mezunu şartı aranırken, silahlı özel güvenlik personelleri için ise en az lise mezunu şartı aranıyor.

Başvuru kriterlerine haiz olduğu tespit edilen adayların 15 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 14.00'da Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü Ana Hizmet Binasında bulunan toplantı salonunda Noter huzurunda yapılacak kura yöntemiyle belirleneceği ifade edildi.

Noter huzurunda yapılacak kura çekiminin Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü resmi web sayfasında canlı olarak yayınlanacağı belirtildi.

COVİD-19 tedbirleri kapsamında yapılacak kura çekilişine katılım sağlanamayacağı ifade edilirken, adayların kura çekilişini canlı yayında takip edebileceği belirtildi.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş