VAOB Dönem Sözcüsü Şahin: 'Sorunların çözümü için güç birliğini geliştireceğiz'

Van Akademik Odalar Birliği (VAOB) Dönem Sözcüsü İbrahim Şahin, kentin sorunları için ilgili çevrelerle güç birliği yoluna giderek etkili çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

VAN 6.07.2021 11:45:10 0
VAOB Dönem Sözcüsü Şahin: 'Sorunların çözümü için güç birliğini geliştireceğiz'
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’da, 18.6.2020 tarihinde Van Barosu, Van Diş Hekimleri Odası, Van-Hakkâri Tabip Odası, Van Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (Van SMMMO), Van-Bitlis-Hakkâri Eczacı Odası, TMMOB Van İl Koordinasyon Kurulu ile Van Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası’nın katılımlarıyla kurulan VAOB, dönem sözcülüğü şeklinde faaliyet yürütüyor. 
Van SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şahin, daha önce Van Barosu’nda bulunan VAOB dönem sözcülüğünün, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle Van SMMMO’ya geçtiğini ve bundan böyle dönem sözcüsünün kendisi olacağını söyledi.
Akademik Odalar Birliği olarak Van için önemli çalışmalar yürüteceklerini belirten Şahin, “Demokratik ve evrensel hukukun üstünlüğü ilkesi ile çağdaş bilimsel değerler ışığında bir kent kültürünü oluşturmak için gereken çalışmaları yürüteceğiz. Bunu ilgili çevrelerle güç birliği oluşturarak yapacağız.” dedi.
VAOB’u oluşturan kesimlerin deneyim sahibi meslek gruplarından oluştuğunu ifade eden Şahin, “Dayanışma içinde kentimize faydalı hizmetler üretmek, kentimizde barış, özgürlük dostluk ve kardeşlik anlayışını pekiştirmek için çaba içinde olacağız. Sağlıklı insan, sağlıklı toplum, sağlıklı kent ve sağlıklı çevre hedefi ile yolumuza devam edeceğiz” diye kaydetti.  
Haber: Adil Harmancı

Prestij Haber Merkezi