VANTSO'dan afişli uyarı

Tüm dünyayı, ülkemizi ve ilimizi etkisi altına alan koronavirüs yayılmayı sürdürürken, ülkelerin aşı çalışmaları da yoğun bir şekilde devam ediyor.

VAN 13.08.2020 10:26:42 0
VANTSO'dan afişli uyarı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bu süreçte virüsten korunmak için, alınabilecek olan en önemli tedbir, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymak. Bu anlamda sıklıkla uyarılar yapılırken, Van Ticaret ve Sanayi Odası da (VANTSO) afişler hazırlayarak, kentin belli noktalarına astı ve vatandaşlara kurallara uymaları yönünde hatırlatmalarda bulundu.

Van'da son zamanlarda koronavirüs salgınında bir artış eğiliminin olduğu belirtiliyor. Sürecin kontrol altında tutulması yönünde yetkili kurumlar çeşitli tedbirler alırken, sık sık da vatandaşlara, kurallara uymaları çağrısı yapıyor. Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından da, üzerinde maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması gerektiğini belirten afişler hazırlandı.

Hazırlanan afişler kentin belli noktalarına asılarak, vatandaşların kurallara uymaları istendi. 'Sağlık İçin Hepimiz İçin' başlığı ile hazırlanan afişlerde; 'Koronavirüs, alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir!' vurgusu öne çıkarıldı. 'Maske Tak', 'Mesafeyi Koru', 'Ellerini Yıka' uyarılarının yer aldığı afişin sonuna da, 'Tedbirli olacağız, birlikte başaracağız' notu düşüldü.
 Haber: Umut Tarhan

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi