Vanspor, Tekirdağ'a 3 puan için gitti

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, yarın deplasmanda Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşe ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-siyahlılar deplasmanda kazanarak, çıkışını sürdürmek istiyor.

VAN 25.09.2021 10:53:03 0
Vanspor, Tekirdağ'a 3 puan için gitti
Tarih: 01.01.0001 00:00

2021-2022 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın saat 16.00'da ligin dördüncü hafta maçında deplasmanda Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşe ile karşı karşıya gelecek.

Ligin ilk haftasında evinde konuk ettiği, Adıyaman 1954 Spor'u 2-1 mağlup ederek, lige 3 puanla başlayan Vanspor, ligin ikinci haftasında ise  deplasmanda Afjet Afyonspor ile 2-2 berabere kalmıştı.

Geçtiğimiz hafta evinde konuk ettiği Diyarbekirspor'u ise 3-1 gibi net bir skorla mağlup eden ve üstün bir futbol ortaya koyan Vanspor, bu çıkışını Ergene Velimeşe deplasmanında da sürdürmek istiyor.

Yarın 16.00'da başlayacak olan zorlu karşılamada, iki takım da galibiyet hedefliyor. Hafta boyunca yoğun bir çalışma yapan Vanspor, zorlu deplasmandan galibiyetle dönmek istiyor.

Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan mücadeleyi; Hamit Basık, Mahmut Gülle, Necmi Demir ve Erhan Kaya hakem dörtlüsü yönetecek.

Vanspor, 7 puanla beşinci sırada yer alırken, Ergene Velimeşe ise 1 puanla on altıncı sırada bulunuyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Lider Sivas Belediyespor deplasmanda sekizinci sıradaki Etimesgut Belediyespor'a konuk olurken, ikinci sıradaki Bodrumspor ise onuncu sıradaki Sakarya deplasmanına gidecek.

Üçüncü sıradaki Ankaraspor, on üçüncü sıradaki Afjet Afyonspor'un konuğu olurken, dördüncü sıradaki Hekimoğlu Trabzonspor ise deplasmanda on sekizinci sıradaki Adıyaman FK'ya konuk olacak.

Altıncı sıradaki Somaspor deplasmanda on beşinci sıradaki Diyarbekirspor'a konuk olurken, yedinci sıradaki Bayburt Özel İdarespor ise on dokuzuncu sıradaki Kahramanmaraş deplasmanına gidecek.

Sekizinci sıradaki Çorum FK deplasmanda on yedinci sıradaki Turgutluspor'a konuk olurken, on birinci sıradaki Sarıyer ise deplasmanda on ikinci sıradaki Serik Belediyespor ile karşılaşacak.

On dördüncü sıradaki İnegölspor ise son sıradaki Niğde Anadolu'nun konuğu olacak.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz