Vanspor, Serik Belediyespor'a bileniyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Serik Belediyespor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Kırmızı-Siyahlılar deplasmanda oynayacağı zorlu maçı kazanarak, ikinci de

VAN 17.02.2022 09:58:43 0
Vanspor, Serik Belediyespor'a bileniyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ligde oynadığı son 4 lig maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak, çıkış yakalayan Van temsilcisi, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Serik Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Erhan Altın teknik sorumluluğunda yoğun bir tempoda Serik'e bilenen Van temsilcisi, deplasmanda zorlu maçı kazanarak, kendisini biran önce play-off hattının içerisine atmayı planlıyor.

Zorlu maçın çalışmalarını Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde yoğun bir tempoda sürdüren Kırmızı-Siyahlılar, haftayı 3 puanla kapatmak istiyor. Cumartesi günü saat 13.00'te başlayacak olan zorlu mücadelede iki takım da kazanmak istiyor.

Ligin ikinci devresinde iyi bir çıkış yakalayan ve 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik alan Vanspor, zorlu maçı kazanarak, hanesine 3 puan yazdırmak istiyor.

24 MAÇTA 12 GALİBİYET…

Ligde oynadığı 24 maçlık periyotta 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Vanspor, 42 puanla yedinci sırada yer alırken, Serik Belediyespor ise 24 maçlık periyotta 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. Antalya temsilcisi 30 puanla on ikinci sırada bulunuyor.

Vanspor oynadığı son 5 lig maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, Serik Belediyespor ise bu periyotta 1 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı.

Adıyaman mağlubiyetiyle ikinci devreye kötü bir giriş yapan Vanspor, ardından oynadığı 4 maçlık periyotta 10 puan topladı. Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalan Van temsilcisi, Ergene Velimeşe'yi, Afjet Afyonspor'e ve Turgutluspor'u mağlup etti.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Lider Sakaryaspor sahasında onuncu sıradaki Ankaraspor'u konuk ederken, ikinci sıradaki 1461 Trabzon FK ise deplasmanda on sekizinci sıradaki Ergene Velimeşe'nin misafiri olacak.

Üçüncü sıradaki Sivas Belediyespor sahasında beşinci sıradaki Çorum FK ile kozlarını paylaşırken, dördüncü sıradaki Bodrumspor ise Kahramanmaraşspor deplasmanına gidecek.

Altıncı sıradaki Bayburt Özel İdarespor sahasında Sarıyer'i misafir ederken, Somaspor ise Turgutlu deplasmanında puan arayacak.

Afjet Afyonspor sahasında son sıradaki Niğde Anadolu ile karşılaşırken, İnegölspor ise, Diyarbekirspor deplasmanına gidecek.

Başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor ise sahasında Adıyaman FK'yı konuk edecek.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş