Vanspor, Sarıyer'e konuk oluyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın deplasmanda Sarıyer ile karşı karşıya gelecek. Kocaeli kampında bu maçın hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisi, haftayı 3 puanla kapatmak istiyor.

VAN 19.03.2022 11:14:00 0
Vanspor, Sarıyer'e konuk oluyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kırmızı- Siyahlılar yarın saat 14.00'te deplasmanda Sarıyer ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta oynanması gereken fakat İstanbul'daki yoğun kar yağışından dolayı bir hafta ertelenen maç, yarın oynanacak.

Zorlu mücadele öncesi geçtiğimiz önceki hafta İstanbul'a giden fakat maçın ertelenmesinin ardından, Kocaeli'nde kampa giren Vanspor, Sarıyer maçı hazırlıklarını burada yoğun bir tempoda sürdürdü.

Önceki hafta deplasmanda karşılaştığı Diyarbekirspor'u 1-0 mağlup ederek, ikinci devredeki çıkışını sürdüren Vanspor, Sarıyer maçını da kazanarak, hanesine 3 puan daha yazdırmak istiyor.

Oynadığı son 5 lig maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik alan Van temsilcisi, yarın deplasmanda oynayacağı Sarıyer maçını kazanmak için sahaya çıkacak. Van temsilcisi, zorlu deplasmanda kazanarak, zorlu Çorum maçı öncesi moral bulmak istiyor.

Erhan Altın teknik sorumluluğunda zorlu maçın hazırlıklarını Kocaeli kampında yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisi, deplasmanda galip gelerek, ikinci devredeki çıkışını devam ettirmeyi hedefliyor.

Zorlu mücadele yarın saat 14.00'te Yusuf Ziya Öniş Stadyumu'nda başlayacak. Maçı Davut Dakul Çelik, Serdar İla, Onur Gülter ve Yakup Bakır hakem dörtlüsü yönetecek.

Ligde oynadığı 29 maçlık periyotta 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Vanspor, 53 puanla dördüncü sırada yer alırken, Sarıyer ise 29 maçlık periyotta 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı. Sarıyer 31 puanla on dördüncü sırada bulunuyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Lider Sakaryaspor sahasında on altıncı sıradaki Adıyaman FK'yı konuk ederken, ikinci sıradaki 1461 Trabzon FK ise Kahramanmaraşspor deplasmanına gidecek.

Üçüncü sıradaki Bodrumspor Çorum FK deplasmanına giderken, Afjet Afyonspor ise Ergene Velimeşe ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Sivas Belediyespor sahasında Ankaraspor'u konuk ederken, Bayburt Özel İdarespor ise sahasında Somaspor ile karşılaşacak.

İnegölspor, Serik Belediyespor deplasmanına giderken, Etimesgut Belediyespor ise Diyarbekirspor'u konuk edecek.

Turgutluspor ise sahasında Niğde Anadolu FK ile karşı karşıya gelecek.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş