Vanspor'lu iki sporcu haftanın onbirinde…

Her hafta sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıkladı. Vanspor'lu iki sporcu ilk onbirde yer almayı başardı.

VAN 13.10.2021 09:21:42 0
Vanspor'lu iki sporcu haftanın onbirinde…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Geçtiğimiz hafta Pazar günü sahasında karşılaştığı Antalya temsilcisi Serik Belediyesepor'u 2-0 mağlup eden kırmızı-siyahlılar puanını 17'ye çıkarak, üçüncü sıradaki yerini korumayı başardı. Her hafta sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıkladı.

Sosyal medyada Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup son haftanın en başarılı onbir sporcusunu belirledi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde Vanspor'dan bu hafta galibiyeti getiren gollerden ilkini kaydeden Hamza Küçükköylü ve stoperde başarılı işler çıkaran Yakup Demir yer buldu.

Sezona sancılı bir şekilde başlayan Vanspor, ligde ortaya koyduğu başarılı grafikle herkesin dikkatini üzerine çekmeye devam ediyor.

Ligde oynadığı 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan kırmızı-siyahlılar, rakip filelere 14 gol gönderirken, kalesinde ise 6 gol gördü.

Ligin ilk maçında evinde Adıyaman FK'yı 2-1 mağlup eden Vanspor, ligin ikinci hafta maçında ise ligin güçlü takımlarından Afjet Afyonspor'la 2-2 berabere kalmıştı.

Ligin üçüncü hafta maçında, doğu derbisinde Diyarbekirspor'u 3-1 mağlup eden Vanspor, Ergene Velimeşe'yi 2-1'le geçtikten sonra Sakaryaspor ile 0-0, Turgutluspor'u 3-1, Serik Belediyespor'u ise 2-0 mağlup etmeyi bildi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu ile belirlenen onbirde, Vanspor'dan Hamza Küçükköylü, Yakup Demir, Sarıyer'den Koray Kılınç, Adıyaman FK'dan Taylan Özgün, Ogün Özçiçek, Hekimoğlu Trabzon'dan H. İbrahim Tuna, Emre Gedik, Bodrumspor'dan Sergen Yatağan, İnelgöspor'dan Türker Toptaş, Gökhan Siverek, Sivas Belediyespor'dan ise Uğur Bulut yer aldı.

Vanspor'lu iki sporcu haftanın onbirinde…

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz