Vanspor FK'de yönetim kurulu netleşecek!

Bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Silahtaroğlu Van Spor FK'de, ligin başlamasına kısa bir süre kala henüz kesin yönetim kurulu oluşturulamadı. Üst üste gerçekleştirdiği kongrelere rağmen aday bulmakta zo

VAN 21.08.2021 10:20:37 0
Vanspor FK'de yönetim kurulu netleşecek!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sancılı bir genel kurul süreci yaşayan Van Spor'da, ligin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen henüz bu süreç tamamlanmadı. Yaptığı kongrelere rağmen yönetimin oluşturulması noktasında sıkıntıların yaşandığı Silahtaroğlu Van Spor FK'de, son olarak 16 Ağustos Pazartesi günü yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda da, yönetimi oluşturacak isimler netleşmedi. Bunun üzerine bir kez daha ertelenen kongre, bu kez 23.08.2021 Pazartesi günü yeniden yapılacak. Bu kongrede yönetimi oluşturacak isimlerin belli olması bekleniyor.
Kulübün kapısına kilit vurulmaması için geçtiğimiz haftalarda geçici yönetimini oluşturan Van Spor yönetiminde şu isimler yer almıştı; Servet Yenitürk, Abdulkadir Çetin, Oktay Ukay, Suat Akman, Fatih Akdeniz, Yavuz Kuşan, Özer Polater, İbrahim Tektaş, Cafer Kanpolat, Türkay Özbey, Mehmet Kenan Bekleyen, Osman Çiçekel, Muhammet Çiftçi, Fahri Baştürk ve Mehmet Selim Öğünmez. 
Pazartesi günü yapılacak olan kongrede yönetim kurulu, son şeklini alacak.

VAN SPOR'DA TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bu arada kamp çalışmaları ile lig hazırlıklarını sürdüren Van Spor'da transfer çalışmaları da sürüyor. Yeni isimleri kadrosuna katan Van Spor, ligin ilk maçında kendi sahasında Adıyaman 1954 Spor'u konuk edecek. İlk maç 5 Eylül 2021 günü oynanacak.
/ Prestij Haber Merkezi

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi