Vanspor'da moraller yerinde

Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalarak, zorlu deplasmandan 1 puan almayı başaran Vanspor'da moraller yerinde. Liderden alınan bir puan taraftarları da mutlu etti.

VAN 8.02.2022 10:31:02 0
Vanspor'da moraller yerinde
Tarih: 01.01.0001 00:00

Zorlu Sakarya maçı öncesi, 3 önemli oyuncusunun covid-19 testlerinin pozitif çıkması, sarı kart cezalı ve sakat oyuncularından yoksun maça çıkan Van temsilcisi, zorlu rakibi karşısında iyi bir mücadele sergileyerek, sahadan 1 puanla ayrılmayı başardı.

Sakarya maçına saatler kala Barış Gök, Hamza Küçükköylü ve kaleci Aydın Bağ'ın verdiği covid-19 testlerinin pozitif çıkması, takımı olumsuz yönde etkilerken, önemli eksiklere rağmen, Sakarya'ya geçit vermeyen Van temsilcisi, önemli bir puanı hanesine yazdırdı.

Sakarya karşısında ortaya koyduğu performansla sahadan 1 puanla ayrılan Van temsilcisi, son dakikalarda bulduğu önemli pozisyonları golle sonuçlandıramadı. Uzatma dakikalarında kaleciyle karşı karşıya kalan Uğur Can, topu boş kaleye gönderemeyince, takımını 3 puandan etti.

Zorlu rakibi karşısında saha 7 eksikle futbolcusu ile çıkan Van temsilcisi, sahadan istediği sonuçla ayrıldı. Sakarya karşısında 1 puan alan ve play-off umudunu sürdüren Kırmızı- Siyahlılar, önümüzdeki günlerde zorlu maçlara çıkacak.

1461 TRABZON FARKI KAPATTI

Sakaryaspor, aldığı beraberlik sonucu 49 puanla liderliğini devam ettirirken, 1461 Trabzonspor ise deplasmanda Afjet Afyonspor'u 1-0 mağlup ederek, 49 puan +21 averajla ikinci sırada yer aldı ve liderle arasındaki puan farkını kapattı.

Sivas Belediyespor evinde Bayburt Özel İdarespor'u 2-0 yenerek 44 puanla üçüncü sırada yer alırken, Bodrumspor ise deplasmanda Turgutluspor'u 2-0 mağlup ederek 43 puanla dördüncü sırada yer aldı.

Somaspor deplasmanda Ergene Velimeşespor'u 2-1 mağlup ederek puanını 41 yapıp ve beşinci sırada yer alırken, Çorumspor ise deplasmanda Serik Belediyespor'u 1-0 ile geçmeyi başardı ve 40 puanla altıncı sırada bulunuyor.

Vanspor'un grubunda haftayı mağlubiyetle kapatan Bayburt Özel İdarespor 40 puanla yedinci sırada bulunurken, Afjet Afyonspor ise 38 puanla sekizinci sırada yer alıyor.

Vanspor'un 36 puanla dokuzuncu sırada olduğu görülürken, Ankaraspor ise deplasmanda Diyarbekirspor'a 1-0 kaybetti ve 32 puanla onuncu sırada kaldı.

Serik Belediyespor 29 puanla on birinci sırada yer alırken, evinde Niğde Anadolu'yu 3-2 ile geçen Etimesgut Belediyespor puanını 29'a yükseltti ve aynı puanlı Etimesgut'un hemen altında, on ikinci sırada bulunuyor.

Haftayı galibiyetle kapatan Diyarbekirspor 28 puanla on üçüncü, Adıyaman'ı 2-0 ile geçen İnegölspor ise on dördüncü sırada bulunuyor.

Turgutluspor 23 puanla on beşinci, Kahramanmaraşspor ile 2-2 berabere kalan Sarıyer 22 puanla on altıncı, Adıyaman FK 22 puanla on yedinci sırada bulunuyor.

Grubun son üç sırasında ise; 18 puanlı Ergene Velimeşe, 13 puanlı Kahramanmaraş ve 8 puanlı Niğde Anadolu FK bulunuyor.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş