Vanspor'da hedef 3 puan…

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın sahasında Ergene Velimeşespor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-Siyahlılar sahasında oynayacağı maçı taraftarının desteğiyle kazanmak istiyor.

VAN 29.01.2022 11:05:00 0
Vanspor'da hedef 3 puan…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Geçtiğimiz hafta oynanması planlanan Afjet Afyonspor, Diyabekirsepor maçlarını olumsuz hava şartlarından dolayı oynayamayan Vanspor, yarın sahasında Ergene Velimeşespor karşısında galip gelmek istiyor.

Zorlu maçın çalışmalarını hafta boyunca Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde teknik direktör Erhan Altın gözetiminde yoğun bir tempoda sürdüren Kırmızı-Siyahlılar, haftayı 3 puanla kapatmak istiyor.

Yarın saat 13.00'te başlayacak olan zorlu mücadelede iki takım da kazanmak istiyor. Ligin ikinci devresinde ikinci maçını oynayacak olan Vanspor, zorlu maçı kazanarak, hanesine 3 puan yazdırmak istiyor.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda saat 13.00'te başlayacak olan mücadeleyi Ömer Faruk Gültekin, Barış Çiçeksoyu, Mustafa Yüksel ve Gürkan Tanoğlu hakem dörtlüsü yönetecek.

Adıyaman mağlubiyetiyle ikinci devreye kötü bir giriş yapan Vanspor, yarın sahasında zorlu bir mücadeleye çıkacak. Kırmızı- Siyahlılar, play-off potasıyla arasındaki puan farkını eritmek için, zorlu mücadeleyi kazanmak istiyor.

GRUPTA ZORLU MAÇLAR…

Lider Sakaryaspor deplasmanda beşinci sıradaki Bodrumspor'a konuk olurken, ikinci sıradaki 1461 Trabzon FK ise sahasında Adıyaman FK'yla kozlarını paylaşacak.

Üçüncü sıradaki Sivas Belediyespor sahasında Etimesgut Belediyespor'u ağırlarken, dördüncü sıradaki Afjet Afyonspor deplasmanda Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek.

Bayburt Özel İdarespor sahasında Kahramanmaraşspor'u konuk ederken, Somaspor ise sahasında Diyarbekirspor'la mücadele edecek.

Çorum FK sahasında Turgutluspor'u ağırlarken, İnegölspor ise sahasında son sıradaki Niğde Anadolu FK'yı misafir edecek.

Serik Belediyespor ise deplasmanda Sarıyer ile karşılaşacak.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş