Vanspor'da güzel gelişme…

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor'da Etimesgutspor maçı öncesinde güzel gelişmeler yaşandı. Kırmızı- Siyahlı ekipte göğüs sponsorluğu ve Token anlaşmasında imzalar atılırken, Etimesgutspor maçı öncesi futbolcuları

VAN 19.11.2021 11:40:41 0
Vanspor'da güzel gelişme…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Vanspor'da geçtiğimiz Pazartesi günü görevi devralan yeni yönetim kurulu, görev dağılımının ardından çalışmalar için düğmeye basmıştı. Yapılan yoğun çalışmalarından ardından ekipte göğüs sponsorluğu ve Token anlaşmasında imzalar atılırken, Etimesgutspor maçı öncesi futbolcularında tüm alacakları ödendi.

Mehmet Avcı başkanlığında görevi devralan yeni yönetim kurulunda, Levent Cankurtaran ikinci başkan, Akın Dinçer Asbaşkan, Adnan Bayram ise iş birliği ve sponsorluk görevi almıştı. Tüm görev dağılımları ardından çalışmalarına ara vermeden başlayan yönetim kurulu kısa sürede önemli işlere imza attı.

İlk olarak Van'dan ilk kez milli takıma seçilen eski Vanspor futbolcusu Erkan Avseren'i futbol şube sorumluluğuna getiren Vanspor yönetim kurulu, takıma kaynak sağlamak amacıyla da 2 önemli anlaşmaya imza attı.

Gazetemizin edindiği bilgiye göre göğüs sponsorluğu için yeni bir firmayla daha güzel bir anlaşmaya varan kırmızı-siyahlı ekip,  Token anlaşmasında da imzaları attı. Takımda bu gelişmeler yaşanırken Etimesgutspor maçı öncesinde de futbolcuların tüm alacaklarının ödendiği öğrenildi.

Bu gelişmelerle ilgili olarak Vanspor yönetim kurulu tarafından önümüzdeki günlerde kamuoyuna geniş bir açıklamanın yapılacağı bildirildi.

Bu gelişmelerle rahat bir nefes alan ve karamsar havayı dağıtan kırmızı-siyahlı ekip, yarın yeni yönetim kuruluyla ilk maçına çıkacak.

Yarın Başkent’te Etimesgutspor'a konuk olacak olan Vanspor'un bu kritik karşılaşmasını yeni yönetim kurulunun tam kadro takımın yanında olacağı ve karşılaşmayı izleyeceği öğrenildi.

24 puanla 6. sırada yer alan kırmızı siyahlı ekip, bu maçın ardından önümüzdeki hafta ise yine deplasmanda bu kez Somaspor'a konuk olacak.

Temsilcimiz Vanspor'un hem yeni yönetime merhaba demek hem de Somaspor maçına moralli gitmek için Etimesgut maçına galibiyet için çıkacak.

Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz