VANLILAR BU ÇİĞKÖFTE İÇİN KUYRUĞA GİRİYOR…!

YILLARIN DAMAK TADI!

VAN 16.04.2021 14:29:42 0
VANLILAR BU ÇİĞKÖFTE İÇİN KUYRUĞA GİRİYOR…!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ramazan’ın gelmesiyle Vanlıların vazgeçmediği damak tadı olan ve bir ramazan klasiğine dönüşen Bari ustanın meşhur çiğköftesi her zamanki yerinde Vanlılara hizmet ediyor. 
Dünya koronavirüsle boğuşurken, her gün halkın sağlığı için yeni tedbirler alınmaya devam ediliyor. Bir taraftan koronavirüs salgını tedirginliği yaşanırken diğer taraftan Kuran ayı olan ramazan ayını en iyi şekilde idrak etmeye çalışıyoruz..
 Herkes koronavirüsü unutup gündemimiz Kur’an olsun düşüncesinde. Vanlılarda tedbiri elden bırakmadan ramazan ayını en güzel geçirmenin hesaplarını yapıyor. 
Her yıl yaşanan ramazan telaşı halkın ramazana gösterdiği ilginin göstergesi olarak kabul ediliyor.
Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan çiğköfte denince Van’da akla gelen ilk isim Bari ustanın çiğköftesi olarak biliniyor. Öyle ki yılların deneyimi olan Bari usta ramazan ayında Van halkına en güzel hizmeti ve çiğköfte tadını sunmak için yılların verdiği tecrübeyle heyecanını hiç yitirmeden devam ediyor.
Yaptığı tadına doyulmaz çiğköfte ile ve müşteriye saygısı ve sevgisi ile Vanlı müşterilerinin vazgeçilmezi olan Bari usta www.vansiyaseti.com habere yaptığı açıklamada: "Koronavirüs tedbirlerini en üst düzeyde alarak Bari ustanın meşhur çiğköftesini paketler halinde hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz" dedi.
 Bari usta Van halkından ricada bulunarak şunları söyledi: "Biz çiğköftemizi koronavirüs salgınına göre tedbirler alarak, çiğköftemizi paketleyerek müşterilerimize sunacağız önce sağlımızı birlikte koruyacağız sonra damak tadımızı düşüneceğiz diyerek her zamanki yerimizde yaptığımız meşhur çiğköftemizin tadına varmak için bütün Vanlıları yerimize bekliyoruz" dedi.
Ayrıca sokağa çıkma yasağı nedeniyle şehrin birçok belli yerlerinde Bari usta çiğköftesinin satışı yapılacaktır hatırlatılması yapıldı.