Vanlı sessiz adamların başarısı sürüyor

Van İşitme Engelliler Voleybol Takımı evinde oynadığı müsabakada Sincan İşitme Engelliler Takımını 3-1 mağlup ederek başarısını devam ettirdi.

VAN 18.04.2018 00:22:12 0
Vanlı sessiz adamların başarısı sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
      Türkiye Voleybol Sağırlar Süper Liginde yer alan Van İşitme Engelliler Eğitim,Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği kendi evinde Ankara  Sincan İşitme Engelliler Spor kulübününü  3- 1  yenerek sezonu 3 sırada tamamladı.

Van'ın Sessiz Adamları 4 sporcusunu da milli  takıma göndermenin sevincini yaşıyor.

 


      Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Aydın Türk, ''Evimizde ağırladığımız maçta rakibimizi 3-1 yenmeyi başardık. Güzel ve çekişmeli bir maç oldu. İşitme Engelli sporcularımın  çabaları ve  başarısı gerçekten takdire şayan. Buradan tribünleri hınca hınç dolduran tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum.İşitme Engelli kardeşlerimizin ailelerine , okuldan gelen ögrencilerimize, işaret dili kursiyerlerimize, gönüllü olup gelip maçımıza destek veren tüm üyelerimize, çok çok tesekkür ediyoruz. Bu başarı hepimizin. Engelli kardeşlerimizi topluma kazandırmak için, spor yapmaları için,   ellemizden gelenin daha fazlasını yapma çabasındayız. Buradan tüm sporcularımızı, antrenörümüzü maçı izleyen  dernek üyelerimizi tebrik ediyoruz. Tüm sporcularımı engeleri birer birer aşarak biz de varız evet duymuyoruz, konuşamıyoruz, ama elerimizle konuşup,  gözlerimizle de duyuyoruz. Biz engel tanımayan 14 sessiz adamız. Son olarak bu yıl bizlere desteklerini esirgemeyem Van Valimiz ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Murat Zorluoğlu'na, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Cemil Öztürk'e teşekkür ediyoruz'' ifadelerini kullandı.