Vanlı öğretmen resepsiyona davet edildi

Van'ın Tuşba İlçesinde görev yapan öğretmen Yusuf Kızıltaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafınadn külliyede verilen resepsiyona davet edildi.

VAN 27.11.2017 12:29:44 0
Vanlı öğretmen resepsiyona davet edildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, 81 ilden 81 örnek eğitimci arasında Tuşba ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Polatoğlu ilkokulunda görev yapan Yusuf Kızıltaş da davet edilerek Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde özel olarak bir araya geldi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Külliye'de vermiş olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü resepsiyonuna, şehit öğretmenlerin yakınları ve Türkiye'nin dört bir yanından örnek öğretmenlerin arasında Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Polatoğlu ilkokulunda görev yapan Yusuf Kızıltaş da davet edildi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın organizasyonuyla 81 ilden 81 örnek öğretmenin de aralarında bulunduğu 800 öğretmen, Külliye'de ağırlandı.

Bu isimler arasında, Tuşba Polatoğlu ilkokulunda Okul müdürlüğü görevi yaptığı dönemde trafik kazasında vefat eden yeğeni Faruk Kızıltaş adına bir kütüphane ve bilişim sınıfı yaptırarak öğrencilere katkıda bulunmasından dolayı Cumhurbaşkanı ve Başbakan tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü resepsiyonuna davet edilerek çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi