Vanlı Muhtarlardan Çiftci ve Bilici'ye Ziyaret

AK Parti Van Milletvekilleri Fatih Çiftci ve Mustafa Bilici, Van'dan gelen muhtarları Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul ettiler.

VAN 5.10.2012 20:42:34 0
Vanlı Muhtarlardan Çiftci ve Bilici
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ak PartiVan Milletvekilleri Fatih Çiftci ve Mustafa Bilici, Van'dan gelen muhtarları Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul ettiler.

Van Merkez Köy ve İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Köseoğlu, beraberindeki bazı muhtarlarla birlikte Türkiye Büyük Millet Meclis'nde Fatih Çiftci ve Mustafa Bilici'yi ziyaret ettiler. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çiftci, "Tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda oldular. Bende her zaman hemşehrilerimin yanında ve hizmetlerinde oldum ve olmaya da devam edeceğim. Muhtarlarımız çok önemli bir görevi yapıyorlar. Mahallelerde ve köylerde vatandaşımızın sorun ve isteklerini tespit edip bizlere iletmekteler. Bizde her hafta sonu ilimizdeyiz ve muhtarlarımızla da sürekli bir araya geliyoruz ve istişare toplantılar yapıyoruz. Tabi muhtarlarımız, vatandaşımızın istek ve sorunlarını daha hızlı bir biçimde bizlere ulaştırmaktalar. Tüm muhtarlarımıza çok iş düşüyor ve titiz çalışmalarından dolayı da kendilerini bir bir kutluyorum ve teşekkür ediyorum" dedi. - Van