Vanlı kuyumcular gecede buluştu

Van Kuyumcular Derneği tarafından her yıl 2 kez düzenlenen 'kaynaşma ve dostluk gecesi' Urartu Otelinde düzenlenen bir organizasyonla gerçekleşti.

VAN 21.12.2019 10:38:16 0
Vanlı kuyumcular gecede buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Geceye Van Kuyumcular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırımoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Vedat Akçakaya, Kenan Ölmez, Caner Adıgüzel, Ali Çağlar, kuyumcu esnafı ve kuyumcu çalışanları katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği gece samimi bir ortama ev sahipliği yaptı.

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Gecede konuşan Van Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Yıldırımoğlu, birlik ve beraberlik mesajları vererek; “Böyle bir akşamda hepimizin firesiz bir arada bulunması, can sağlığı ve huzur içinde bulunmamız bizim için büyük bir mutluluktur. Allah’a şükürler olsun. Bu birlik ve beraberliğimiz, dostluğumuz burada bulunan bulunmayan herkesedir. Meslek grubumuzda çalışan, bu mesleğe gönül veren, emek veren herkese derneğimizin kapısı her zaman açıktır. Biz aramızdaki bu samimi ve güçlü bağı her zaman için pekiştirmek ve daha da sağlam hale getirmek istiyoruz. Zaman zaman bir araya geleceğiz, biz istiyoruz ki bu dostluğumuz normal hayatımızda, iş yerimizde ve aile ortamlarımızda da güçlensin. Biz bir aileyiz, her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım. Zaman zaman bu tür organizasyonlarda bir araya geleceğiz, bu etkinliğimizin amacı dostluk bağlarımızın güçlenmesi ve kaynaşması, hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim”ifadelerini kullandı.
Van Kuyumcular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırımoğlu’nun yaptığı konuşmadan sonra toplantı, kuyumcu esnafının meslekleri ile ilgili dile getirdikleri sorun ve şikayetlerinin dinlenmesi, yapılan öneriler ve sorunlara yönelik çözüm odaklı çalışmaların yapılması konusunda yapılan istişare ve zaman zaman anlatılan fıkralarla samimi bir ortamda sona erdi. 

Haber: M. Selim KURT

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi