Vanlı işitme engelliler 10’uncu yıllarında gazete çıkarıyor

Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, derneğin 10. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla gazete yayımlıyor. Dernek Başkanı Aydın Türk, destek ve imkân buldukları süre içinde gazeteyi sürekli yayımlamak is

VAN 2.07.2021 09:41:52 0
Vanlı işitme engelliler 10’uncu yıllarında gazete çıkarıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, derneğin 10. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla derneğin faaliyetlerinin yer alacağı bir gazete çıkarmak için proje başvurusunda bulundu.
Derneğin projesi kabul edildi.

GAZETE İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALAR

Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Aydın Türk, önümüzdeki bir iki hafta içinde gazetenin yayımlanabilmesi için çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Profesyonel anlamda spor dallarının tümüyle ilgili olduklarını ve şimdiye kadar önemli başarılara imza attıklarını belirten Türk, yaptıkları çalışmaları, elde ettikleri başarıları, aldıkları madalyaları, kupaları ve yanı sıra dernek bünyesinde yürüttükleri eğitim çalışmaları ile verdikleri kurslara bu gazetede yer vereceklerini ifade etti.
Türk, bunun dışında ilgili kurum yetkilileri ile duyarlı kimselerden destek yazıları ve kutlama yazıları geldiğini, bunları da gazete sayfalarına alacaklarını kaydetti.

SÜREKLİ OLMASINI İSTİYORLAR

Gazeteyi 30-40 sayfa olarak planladıklarını aktaran Türk, şunları söyledi:
“Bu tek seferlik bir gazete olacak. 10. yılımız dolayısıyla düşündüğümüz bir gazete olacak. Ancak destek bulursak ve kendi imkanlarımız da el verirse 2 ayda bir, 3 ayda bir ya da 6 ayda bir çıkacak bir gazete de düşünüyoruz. Çünkü bizim faaliyet alanımız çok geniş. Futboldan yüzme sporuna varana dek hemen hemen tüm spor dallarında varız. Ve önemli kurslar da gerçekleştiriyoruz. Tüm bunları kendimiz haber yapmak istiyoru.z”  Özel Haber: M.Selim KURT

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi