Vanlı halterciler madalyalarla döndü

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halter Takımı sporcularından Sadrettin Gedik ve Şevket Kardaş, 10-18 Mart 2015 tarihleri arasında Antalya Kemer’de yapılan 3. Halter Şampiyonası’nda 3 Altın ve 1 Bronz Madalya kazandı.

VAN 17.03.2015 18:13:10 0
Vanlı halterciler madalyalarla döndü
Tarih: 01.01.0001 00:00
 İslami Dayanışma Spor Federasyonu (ISSF) tarafından organize edilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Halter Şampiyonası Antalya’nın Kemer ilçesinde yapıldı. Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına halter şampiyonasına katılan Erkekler 78 kiloda Sadrettin Gedik koparmada 148, silkmede 175 toplamda da 323 kiloluk dereceleriyle 3 altın madalyanın sahibi olurken, bir diğer van’lı halterci Şevket Kardaş ise, koparmada 105, silkmede 126 kaldırarak bronz madalyanın sahibi oldu.
Yapılan ödül töreni sonunda konuşan Milli Halter Antrenörü Cihan Ertunç ise şunları söyledi; İslami Dayanışma Spor Federasyonu tarafından organize edilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Halter Şampiyonası’na ilimiz adına katılarak üç altın ve bir bronz madalya kazanmanın mutluluğunu yaşamaktayız. İlimizin adını her müsabakada en güzel başarılarla duyuran Milli Haltercilerimiz Sadrettin Gedik ve Şevket Kardaş’ı tebrik ediyoruz. İnşallah daha güzel başarılara imza atacağız. Burada yarışan bütün sporcu ve antrenörlerimize başarılar diliyoruz. Van’da her zaman desteklerini bizlerden esirgemeyen il müdürümüze ve Tuşba Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Fevzi Özgökçe’yede teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi