Vanlı gazeteciler kahvaltıda buluştu

Van'da haftalık yayın yapan yerel bir gazetenin verdiği kahvaltıda programında bir araya gelen Vanlı gazeteciler, siyasi atmosferden uzak bir kahvaltı yaptılar.

VAN 25.03.2014 15:30:47 0
Vanlı gazeteciler kahvaltıda buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van’da haftalık yayın yapan yerel bir gazetenin imtiyaz sahibi Gazeteci Murat Çurku’nun verdiği kahvaltıda Vanlı gazeteciler bir araya geldi.



Burada siyasi yoğunluktan uzak yapılan kahvaltının ardından konuşan Murat Çurku, programa katılan meslektaşlarına teşekkür ederek, “Seçim yoğunluğunun yaşandığı şu günlerde gazeteci arkadaşlarımla kahvaltıda bir araya gelmek istedik. Burada hem meslektaşlarıma moral olması hem de siyasi yoğunluktan dolayı bir araya gelememiştik. Burada meslektaşlarımla ilimizde neler yapılacağı konusunda sohbet ettik.” dedi.



Bölgesel yayın yapan bir gazetesinin Van bölge temsilciliğini aldıklarını duyuran Çurku, “Ben ve Serkan Saygılı’nın temsilciliğini aldığımız gazete üç yıllık bir geçmişe sahiptir. Bölgesel bir gazetedir. Merkezi Erzurum’dadır Van temsilciliğini bizlere verdiler. Nasip olursa seçimlerden sonra burada bürolarını da açacaklar. Hem bu gazetemizi sizlere tanıtmak hem de gazeteci arkadaşlarla bir araya gelerek bir moral kahvaltısı vermek istedik.” diye konuştu.



Burada kısa bir konuşma yapan gazeteci Cafer Karakoç ise gazeteci Murat Çurku’yu tebrik ederek, temsilciliğini aldıkları gazetenin hayırlı olmasını diledi. (Murat Dalgın-İLKHA)