Vanlı Gazeteciler Erzurum'da tarihi yerleri gezdi

Yeşilay Derneği ve Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Uyuşturucunun Bağımlılık Farkındalığı Eğitim seminerine katılan Vanlı Gazeteciler, Erzurum'da tarihi yerleri gezdi.

VAN 21.10.2016 19:08:01 0
Vanlı Gazeteciler Erzurum
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Bölge: Zafer Tayfur

19 Ekim Çarşamba günü Erzurum'a giden ve bir gün sonra gerçekleşen eğitim programına katılan Van'daki 13 gazeteci, seminerin ardından Erzurum'u gezdi. Erzurum şehir merkezinde bulunan Yakutiye Medresesi ve terihi camileri gezen gazeteciler, oltu taşından yapılan tesbihlerin ve yüzüklerin satıldığı tarihi çarşıda alış veriş yaptı.


     Üç günlük Erzurum gezisinin güzel geçtiğini belirten Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç, 'Erzurum'a 19 Ekim Çarşamba günü geldik. İlk gün akşam saatlerinde Palandöken'deki Palan Otel'e yerleştikten sonra, çarşı merkezini gezdik. Beşiktaş ile Napoli maçını izledikten sonra otelimize döndük. Ertesi gün eğitim seminerine katıldık. Seminerin verimli geçtiğini düşünüyorum. Akşam saatlerinde Erzurum'daki tarihi yerleri gezdik. Erzurum, Van'a oranla daha soğuktu. Üçüncü gün Van'a döndük. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum' dedi.
       Eğitim seminerine katılan Gazeteci Adem Yılboğa ise tek kelimelik bir açıklama ile semineri değerlendirdi:'Güzeldi'.