Vanlı çilingirden büyük başarı

Van'da yaklaşık 25 yıldır çilingir hizmeti veren, Anahtarcı Ercan, Cipli ve elektronik anahtar kodlama ve kopyalama makinalarını Van'a getirerek hizmet vermeye başladı.

VAN 19.03.2015 10:26:32 0
Vanlı çilingirden büyük başarı
Tarih: 01.01.0001 00:00
             Vanlı çilingir yeni teknolojilere uyum sağlayarak, il ve ilçelere hizmet vermeye başladı. Cipli ve elektronik anahtar kodlama ve kopyalama makinelerini Van'a getirerek hizmet vermeye başlayan, Anahtarcı Ercan, bu sistem teknoloji anlamında hemen hemen son nokta olması nedeniyle, tüm arabalarda kullanılıyor. Araba sahipleri her hangi bir sıkıntı da, anahtar kaybolmada zorluklar yaşıyorlardı. Bizde bu sıkıntıları zorlukları gidermek adına, neden Van'da da olmasın diyerek, kendimizi yenileyerek, sitemimizi kurduk. Gerek il ve gerek ilçelerden gelen her talebe cevap veriyoruz diyen Anahtarı Ercan, Müşterilerimizden gelecek talepler doğrultusunda, hizmet vermeye devam edeceğiz, arabamın anahtarı kayboldu diye üzülenler artık üzülmesin” dedi.
Yeni getirdikleri cihazlarla Van ve ilçelere her türlü çilingir hizmeti götüren, anahtarcı Ercan, yaklaşık 25 yıldır çilingir işi yapmaktadır.

Bölge: Salih Deniz